Informativna delavnica o 1. Javnem Pozivu za Ribiški LAS Posavje 2021 – 2027

V ponedeljek, 13. maja 2024, je v prostorih RRA Posavje potekala informativna delavnica, namenjena predstavitvi 1. javnega poziva za izbor operacij v okviru Strategije lokalnega razvoja za LASR Posavje za obdobje 2021 – 2027.

Na delavnici so bili udeleženci seznanjeni s ključnimi informacijami in navodili glede prijave na javni poziv, ki je že objavljen na uradni spletni strani Ribiškega LAS Posavje – www.ribiskilas-posavje.si/javni-pozivi/aktualni-javni-pozivi/1-javni-poziv-za-izbor-operacij. Tu lahko zainteresirani najdejo podrobnosti o postopku prijave, pogojih sodelovanja ter potrebno dokumentacijo.

Vse morebitne dodatne informacije in pojasnila v zvezi s pripravo prijav lahko zainteresirani dobijo preko e-pošte na naslovu las.posavje@rra-posavje.si. Vodilni partner RRA Posavje je na voljo za pomoč in podporo vsem, ki želijo sodelovati pri soustvarjanju lokalnega razvoja ribiškega sektorja in akvakulture v Posavju.

Sodelovanje in vključenost lokalne skupnosti sta ključnega pomena za uspešno izvajanje Strategije lokalnega razvoja za Lokalno akcijsko skupino za ribištvo, zato vabljeni k aktivnemu sodelovanju in prispevku k trajnostnemu razvoju ribiškega sektorja in akvakulture v naši regiji.

Gradivo z delavnice:

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content