RIBIŠKI LAS POSAVJE 2021-2027
Cesta krških žrtev 2,
8270 Krško

E: las.posavje@rra-posavje.si
T: 07 488 10 43

Javni poziv za izbor članov Ocenjevalne komisije

JAVNI POZIV ZA ZUNANJE NEODVISNE ČLANE IN NADOMESTNE ČLANE OCENJEVALNE KOMISIJE RIBIŠKEGA LAS POSAVJE 2021-2027

Regionalna razvojna agencija Posavje, kot vodilni partner Ribiškega LAS Posavje 2021-2027, z javnim pozivom vabi k sodelovanju zainteresirane strokovnjake s področja razvoja podeželja, sladkovodne akvakulture, regionalnega razvoja, strateškega in projektnega načrtovanja in podobno.

Namen poziva je vzpostaviti nabor zunanjih neodvisnih strokovnjakov z dobrim poznavanjem področja razvoja podeželja, sladkovodne akvakulture in regionalnega razvoja tako z vidika prakse kot z vidika zakonodaje v evropskem in slovenskem okolju, ter s poznavanjem projektnega vodenja in izvajanja evropskih/mednarodnih projektov. Član ocenjevalne komisije ne more biti član ali predstavnik/zaposleni člana LASR.

Izmed prijavljenih primernih kandidatov bo vodilni partner LASR Posavje v ocenjevalno komisijo za 4-letno mandatno obdobje potrdil 5 (pet) neodvisnih strokovnjakov ter nadomestne člane ocenjevalne komisije.

Rok za prijavo na javni poziv je 10. 05. 2024 (upošteva se datum oddaje na pošti).

Dodatne informacije: Regionalna razvojna agencija Posavje (LASR Posavje), CKŽ 2, 8270 Krško,

Razpisna dokumentacija:                                                                                                             

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij najdete v naših pravilih o rabi piškotkov.

Skip to content